Jegyezz meg
[ Elfelejtett jelszó ]
 
 
Árfolyamok

Árfolyamok

1 CHF
302 HUF
1 EUR
332 HUF
1 USD
301 HUF
    Biztosítási szótár
    
2012. május 31.  

Rendkívüli tájékoztató

Rendkívüli tájékoztató

Rendkívüli információk az Aegontól!

Tisztelt Partnereink!

Az alábbiakban tájékoztatásul küldjük pénztárhoz visszaérkező reálhozam és/vagy tagdíjkiegészítés összegek ismételt kifizetésével kapcsolatos rendkívüli információkat.

1.  Visszaérkező reálhozamok ismételt kifizetése az ügyfél nyilatkozata alapján

 A 2011. szeptember 19-i kormányrendelet-módosítás alapján a postától kézbesíthetetlenség (rossz név, cím, vagy át nem vétel miatt) vagy a banktól rossz bankszámlaszám miatt a pénztárhoz visszaérkező összegeket újra elutaljuk, amennyiben a volt tag erről 2011. november 30-ig írásbeli nyilatkozatot tesz

 

  • személyesen az AEGON Nyugdíjpénztár hivatalos ügyfélszolgálati irodáiban, vagy
  • a feladás időpontjának igazolására alkalmas módon postai úton.

 

Kérjük, hogy a nyilatkozatban adják meg a beazonosításához szükséges adatokat (név, szerződésszám, taj szám, stb.) és azt a lakcímet vagy bankszámlaszámot, ahova az ismételt kifizetést pénztárunk teljesítheti. Postacímünk: AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt. 1399 Budapest, Pf. 717.

Amennyiben a volt tag 2011. november 30-ig nem kéri a visszalépő tagi kifizetés összegének átutalását, kiutalását, akkor az át nem vett és a magánnyugdíjpénztárhoz visszaérkezett összeget a magánnyugdíjpénztár - a volt tagnak a társadalombiztosítási nyugdíjrendszerben létrejövő egyéni számláján történő jóváírás érdekében - a Nyugdíjbiztosítási Alapnak legkésőbb 2011. december 20-ig utalja át.

A tájékoztatást megtaláljátok honlapunkon az alábbi linkre kattintva >>

http://www.aegonnyugdij.hu/realhozam_szept.html 

 2.  Információkérés a reálhozammal kapcsolatban 

 Amennyiben a volt tag a reálhozamára kíváncsi, kérjük, tereljétek a honlapra, ahol ezt egyszerűen lekérdezheti a reálhozam kalkulátorban: https://www.online.aegon.hu/AEgonPWEB/free/maganEgyenleg.jsp

2011.09.26.

Keresés