Jegyezz meg
[ Elfelejtett jelszó ]
 
 
Árfolyamok

Árfolyamok

1 CHF
302 HUF
1 EUR
332 HUF
1 USD
301 HUF
    Biztosítási szótár
    

Partnereink

 

 

 

 

 


 

A Grawe Életbiztosító bemutatása

Biztosítónk tulajdonosa a grazi székhelyű, több mint 189 éves hagyományokra, értékekre építő Grazer Wechselseitige osztrák biztosító holding. A tulajdonos cég 1828 óta szolgálja biztosítottjait, s partnerei bizalmának köszönhetően mára nemzetközi pénzügyi holdinggá fejlődött. A holding, a Magyarországon működő biztosítók közül egyedüliként, pécsi székhellyel és 620 millió forint alaptőkével 1996. szeptember 25-én alapította meg a magyarországi GRAWE ÉLETBIZTOSÍTÓ RÉSZVÉNYTÁRSASÁGOT.

AZ MIC Biztosítási Alkusz Kft a társaságok kiválasztásánál elsődleges szempontként azt nézi, hogy egy társaság mennyire ügyfél centrikus, menyire rugalmas, és, hogy rendelkezik-e minden társadalmi rétegnek megfelelő termékkel. A kiválasztásnál nagyon fontos még a cég üzletpolitikája, megbízhatósága, és sokoldalúsága.
A GRAWE Életbiztosító Zrt megfelel ezeknek a szempontoknak ezért az MIC kiemelt partnere. Üzletpolitikájának a légyege, hogy a vegyes életbiztosításoknál minél kisebb költséggel minél magasabb hozamot érjen el úgy, hogy a mindenkori élethelyzetnek megfelelő sokoldalú, és nagyon magas szintű szolgáltatásokat kínáljon az ügyfeleinek.
A költségeket úgy csökkenti a biztosító, hogy két irodában működik és jelen pillanatban mindössze 27 főállású dolgozóval. Nincs folyamatos reklám a médiában éves szinten több százmillió forintért.
A GRAWE Életbiztosító kiemelt figyelmet fordít az öngondoskodásra, és ennek következtében a legtöbb kötvényénél a hosszú távú megtakarítás kap prioritást. A rugalmasságát dicséri az a tény is, hogy az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett a céges kötvények kidolgozására, ahol a munkavállaló javára kötött biztosítás díja a társasági adóalapot nem növeli, azaz mód van költségként elszámolásra.

2005 óta már EURO-s kötvényekkel is bővítette termékpalettáját.

A termékek leírását megtalálják a biztosító honlapján.

http://www.grawe.hu/

Allianz Hungária Nyugdíjpénztár

1990. február 28-án a Hungária Biztosító részvénytársasággá alakult. Ezzel egy időben a világ egyik legnagyobb biztosítócsoportja, a müncheni székhelyű Allianz - a magyar pénzügyi szektor első és legjelentősebb nyugati befektetőjeként - 49 százalékos tulajdonosi részesedést szerzett a társaságban. A következő évek részvényvásárlásainak eredményeként 1996-tól az Allianz a társaság 100 százalékos tulajdonosa.

A társaság támogatásával 1996. április 19-én - a törvényi szabályozás megteremtése után - megkezdte működését az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár (a névváltoztatás előtt Hungária Biztosító Önkéntes Nyugdíjpénztára). Már ebben az évben a piac élére állt, s ezt a pozícióját ma is őrzi.

1997. július 15-én az országgyűlés elfogadta a társadalombiztosítási reformról szóló törvénycsomagot. Ennek alapján az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár kiterjesztette tevékenységét a magán-nyugdíjpénztári feladatok ellátására is. 1997. október 29-étől az Allianz Hungária Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár megkezdte komplex tevékenységét.

Ez a pénztár dicsekedhet a legtöbb önkéntes taggal az országban. Az Allianz Csoport több mint 70 országból származó, sok évtizedes befektetési ismereteinek felhasználásával hosszú évek óta azt is bizonyítja, hogy ügyfelei megtakarításait stabilan, kedvező hozammal képes kamatoztatni.

Az "Allianz" 115 éves patinás márkanév. A szó magyarul szövetséget jelent. Ebben a szövetségben a társaság ügyfelei korszerű szolgáltatásokat, értékeik védelmét, befektetéseik gyarapodását, jogfolytonosságot és hosszú távú biztonságot találnak.

https://www.allianz.hu/www/hu/penztarak.html

AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Aegon Nyugdíjpénztár

Az Aegon meghatározó szerepet tölt be Magyarországon a nyugdíjpénztári szolgáltatások területén.
Nyugdíjpénztári tagként Ön arról gondoskodik, hogy megalapozza az aktív éveit követő nyugdíjas kor anyagi biztonságát. Az Ön döntése, hogy melyik nyugdíjpénztárban kívánja elhelyezni hosszú távú befektetéseit, sőt tagsága fennállása alatt bármikor pénztárat is válthat.

Csoportos biztosítások

Ezen kívül lehetőség van csoportos biztosítások megvásárlására, amellyel lehetőség nyílik vállalatok számára, hogy alkalmazottaiknak az anyagi megbecsülésen túl a váratlan események (balesetek, betegségek) bekövetkezése esetén is segítséget nyújtsanak.

Szolgáltatások:
• Kockázati életbiztosítás
• Balesetbiztosítások
• Munkahelyi balesetbiztosítások
• Betegségbiztosítások

A munkavállaló javára kötött biztosítás díja a társasági adóalapot nem növeli, azaz mód van költségként elszámolásra (Társasági adóról és osztalékadóról szóló törvény 3. számú mellékletének B/8 pontja.)

Titánium

Életbiztosítás, kedvező befektetési lehetőség, biztonság és hitelfedezet, adókedvezménnyel egy terméken belül!
Titánium egy olyan program, amely - mint ahogy nevéből is fakad - rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez, jövőbeli elvárásaihoz legyen szó nyugdíj-előtakarékosságról, előrelátó gondoskodásról, a maximális biztonság megteremtéséről.
Titánium termékünk fedezetként felhasználható az AEGON Magyarország partnerbankja által nyújtott hitelekhez. Ebben az esetben a befizetett összegekkel - az életbiztosítási védelem megteremtése mellett - Ön saját biztosításában halmozza fel a kölcsön tőkerészét, a felvett kölcsön visszafizetése a kamatokkal növelt megtakarításaiból történik.

http://www.aegon.hu/


 Union Biztosító Zrt.

Az UNION Biztosító az osztrák Vienna Insurance Group tagja.
A Vienna Insurance Group (VIG) vezető biztosítási szakértő Ausztriában és Közép- és Kelet-Európában.
A Vienna Insurance Group 1997-ben lépett be a magyar piacra. 2008-ban megvásárolta az Erste Bank teljes biztosítási üzletágát hat országban, köztük Magyarországon is.

Az UNION a magyar biztosítási piac egyik legtőkeerősebb biztosítója: a negyedik legmagasabb alaptőkével rendelkezik a biztosítótársaságok és egyesületek között. Pénzügyi hátterét anyacége, Közép-Kelet-Európa vezető biztosítási csoportja, az 1824-ben alapított Vienna Insurance Group garantálja.

Széles élet- és nem-életbiztosítási palettájával az UNION megoldást kínál a változó élethelyzetekben felmerült igényekre, legyenek azok hosszú távú befektetési célok, váratlan helyzetekre való anyagi felkészülés, magas színvonalú egészségügyi ellátás biztosítása, féltve őrzött otthon, vagyontárgyak védelme, vagy vállalkozások, vállalatok és intézmények vagyon-, felelősség- és gépjármű-biztosítási igénye. Az UNION mind lakossági, mind vállalati, intézményi ügyfelei számára kínál innovatív, személyre szabott, az egyedi igényeknek megfelelő biztosítási megoldásokat.

http://www.unionbiztosito.hu/nyitolap

 

 

Utazási biztosítás

Utazása során mindenkit érhet baleset.

A költséges orvosi ellátásokra, kórházi ápolásokra , poggyász elvesztésére, betegszállításra stb. nyújt fedezetet az utazási biztosítás, amely leveszi a költségterheket az utas válláról.

A különböző díjfizetési konstrukciókból mindenki igényének és pénztárcájának megfelelően a legkedvezőbbet választhatja ki, uticéljának megfelelően.

Az Európai Utazási Biztosító Rt. nemcsak sok évtizedes tudást és széleskörű szakmai ismeretet, de tulajdonosainak világméretű szervezeteit és stabil pénzügyi hátterét is maga mögött tudhatja.

Az EUB ügyfelei bátran számíthatnak, a világ legnagyobb asszisztancia szervezete, az Europ Assistance világméretű hálózatára is, a nap 24 órájában, az év 365 napján, az egész világon.

http://www.eub.hu/

 

 

Keresés