Jegyezz meg
[ Elfelejtett jelszó ]
 
 
Árfolyamok

Árfolyamok

1 CHF
302 HUF
1 EUR
332 HUF
1 USD
301 HUF
    Biztosítási szótár
    

Csoportos biztosítás

A csoportos biztosítások azt a lehetőséget kínálják a vállalatok számára, hogy alkalmazottaiknak az anyagi megbecsülésen túl a váratlan események (balesetek, betegségek) bekövetkezése esetén is segítséget nyújtsanak.

A munkavállaló javára kötött biztosítás díja a társasági adóalapot nem növeli, azaz mód van költségkénti elszámolásra (Társasági adóról és osztalékadóról szóló törvény 3. számú mellékletének B/8 pontja.).


 

Csoportos biztosítás 

Szolgálatatások:

  • kockázati életbiztosítás

  • balesetbiztosítások

  • munkahelyi balesetbiztosítások

  • betegségbiztosítások

Hűség Kötvény Plusz (Hűség Kötvény Plusz)

Az AEGON munkavállalókról való gondoskodási programja- sokoldalúsága révén - egyetlen termékben egy teljes termékcsalád előnyeit kínálja.
Ha a vállalat érdeke úgy kívánja, a vállalaton belül több alkalmazotti csoport is létrehozható. Az egyes csoportoknak különböző típusú, és -összegű biztosítási szolgáltatások nyújthatók. Így a különböző pozícióban, munkakörben dolgozók eltérő, a vállalat és az alkalmazottak igényeinek leginkább megfelelő biztosítási szolgáltatásokat kaphatják. A menedzsment, a magasan képzett szakemberek tudását a vállalatvezetés ezáltal a hagyományostól eltérő módon, kiemelten is honorálhatja. A biztosítás emellett jó eszköz arra is, hogy erősítse a vállalat számára értékes szakemberek kötődését.

Bővebben itt!

Keresés