Jegyezz meg
[ Elfelejtett jelszó ]
 
 
Árfolyamok

Árfolyamok

1 CHF
302 HUF
1 EUR
332 HUF
1 USD
301 HUF
    Biztosítási szótár
    

Élet- és balesetbiztosítások

Az életbiztosítások és más hosszútávú megtakarítások száma folyamatosan nő hazánkban. A család vagyoni helyzetét kezdetben az aktív keresők jövedelme határozza meg, majd egyre inkább a megtakarítások hozama az, ami fontossá válik. Az életbiztosítások manapság már aligha tekinthetőek kizárólag biztosításnak, jóval inkább befektetésnek. Az ügyfelek saját elképzeléseik alapján dönthetik el, hogy milyen célra szeretnének spórolni: saját jólétükre, nyugdíjuk kiegészítésére, egészségük megóvására, gyermekeik jövőjére.
Bármi is történjen a következő években Európában: mindenkinek saját kezébe kell vennie az önmagáról való gondoskodást.

Baleset előfordul.
Való igaz, egyikünk sem gondol rá, éppen ezért a legváratlanabb legkényelmetlenebb helyen, a legrosszabbkor történik meg. Egy baleset, amely személyi sérülést okoz, nem csupán lelki traumát, hanem nagy anyagi megterhelést jelent a károsultaknak és családjának.
A balesetet megakadályozni nem tudjuk.
A megfelelő kórházi ellátás biztosítása, az orvosi beavatkozások, szükség esetén a megfelelő egészségügyi kellékek beszerzése sokba kerül. Mindezek mellett egy családfő elvesztése, vagy munkaképtelenné válása tovább nehezíti a helyzetet. A megnövekedett anyagi terhek, a kieső munkabér kiegészítésére szolgál a balesetbiztosítás, amely előre pontosan kalkulálható évi néhány ezer forintért hathatós segítséget nyújt a hirtelen, váratlanul jelentkező százezres, akár milliós költségek megfizetésére az egész családnak.
Halálesetre és elérésre szóló vegyes életbiztosítás (
GAW1G)

• A szerződésben foglalt biztosítási összeget a hozamokkal együtt fizeti ki a biztosító a biztosított halála esetén a kedvezményezettnek, vagy lejáratkor a szerződőnek.
• A biztosítás a biztosítási összeg függvényében orvosi vizsgálat nélkül köthető meg minden 15-65 év közötti személyre, míg orvosi vizsgálattal a 65-70 évesek részére is.
Maximális életkor lejáratkor 85 év.
• A biztosítás célja tőkefelhalmozás, nyugdíj kiegészítés. Halál esetén gondoskodás a hátramaradottakról és a családról, hozzájárulás a hiteltörlesztéshez.

Bővebben itt!


 

Rögzített határidejű (term-fix) életbiztosítás (GAW3G)

• Vegyes életbiztosítás, amely egyszerre tartalmazza a biztosított halála esetén fizetendő kockázati, illetve életbiztosítási és befektetési elemet.
A biztosított halála esetén a szerződés díjmentesítésre kerül, a Grawe Életbiztosító „átveszi” a további biztosítási díjfizetést, és a szerződés lejártakor az eredeti biztosítási összeget a felhalmozott nyereséggel együtt kifizetik.
A kedvezményezett a biztosítási tartam lejárta előtt bármikor kérheti az esedékes biztosítási összeg és a felhalmozott nyereség idő előtti kifizetését.
• A biztosítás a biztosítási összeg függvényében orvosi vizsgálat nélkül köthető meg minden átlagos egészségi állapotú 0-65 év közötti személyre, míg orvosi vizsgálattal a 65-70 évesek részére is.
Maximális életkor lejáratkor 85 év.
• Bármely hosszú távú pénzügyi cél megvalósítására alkalmas időben növekvő életbiztosítási szolgáltatással. Kiegészítők széles választéka tartozik hozzá, amelyek a biztosított halála esetén kétszeres- illetve háromszoros kifizetést biztosítanak. Előnyösen kombinálható a GDW1G biztosítás szolgáltatásaival.

Bővebben itt!


 

Az elérésre, halálesetre és rettegett betegségekre szóló életbiztosítás (GDW1G)

• Kombinált előtakarékossági forma egy megélés esetén szüksége összeg előteremtésére, illetve a váratlan egészségügyi kiadások (gyógyulás, rehabilitáció) finanszírozására.
• A biztosítás orvosi vizsgálat nélkül köthető meg minden jó egészségi állapotú 20-50 év közötti személyre a biztosítási összegtől függően, míg az 50-60 évesek részére csak orvosi vizsgálattal.
Maximális életkor lejáratkor 65 év.
• A biztosítás célja tőkefelhalmozás, nyugdíj kiegészítés fokozott biztosítási védelemmel, amely kiterjed a rettegett betegségekre is. Halál esetén gondoskodás a hátramaradottakról, a családról. Előnyösen kombinálható a GAW3G biztosítás szolgáltatásaival.

Bővebben itt!


 

Keresés