Jegyezz meg
[ Elfelejtett jelszó ]
 
 
Árfolyamok

Árfolyamok

1 CHF
302 HUF
1 EUR
332 HUF
1 USD
301 HUF
    Biztosítási szótár
    

Kockázati biztosítások

Az aktív korú munkavállalók és vállalkozók az idejük jelentős részét munkavégzéssel töltik. Minden munkavégzés bizonyos kockázattal jár, hiszen bármikor bekövetkezhet olyan baleset, vagy megbetegedés, amely a munkavállaló életét közvetlenül veszélyezteti, esetleg tartós, vagy végleges egészségkárosodást okoz.
A bekövetkezett káresemények következményeinek mérséklésére szolgálnak a kockázati biztosítások.
A mai gazdasági helyzetben a vállalatok már a jó munkaerőért is versenyeznek, ami arra ösztönzi a cégeket, hogy a munkabér, a prémium és egyéb kedvezmények mellett újabb lojalitásnövelő juttatásokkal tartsák meg dolgozóikat. Ennek egyik lehetséges módja a biztosítás, melyben a szerződő fél a munkáltató, a biztosított a munkavállaló. A hatályos jogszabályok szerint ezen kockázati biztosítások díját a munkaadó költségként elszámolhatja. Ezek a legjobban ajánlott legális „járulékkímélő” megoldások.

Egy személyre szóló, határozott tartamú, kockázati életbiztosítás (RAW1D)

• A biztosított halála esetén a szerződésben foglalt biztosítási összeget fizeti ki a biztosító a kedvezményezettnek. Amennyiben lejáratkor a szerződő életben van, a biztosítás további díjfizetés és a biztosítási összeg kifizetése nélkül megszűnik.
• A biztosítás a biztosítási összeg függvényében orvosi vizsgálat nélkül köthető meg 15-65 év közötti személyre, míg 65 éves kortól orvosi vizsgálattal.
Maximális életkor lejáratkor 75 év.
• A termék kiválóan alkalmas fedezetbiztosításként (pl. banki hitelfelvétel esetén), amelynek alacsony a díja, és a megtakarítás közömbös a szerződő számára.

Bővebben itt!


  

Teljes életre szóló, folyamatos díjfizetésű, kockázati életbiztosítás (RAW75G)
Bővebben itt!

 

Keresés