Jegyezz meg
[ Elfelejtett jelszó ]
 
 
Árfolyamok

Árfolyamok

1 CHF
302 HUF
1 EUR
332 HUF
1 USD
301 HUF
    Biztosítási szótár
    

Lakástakarékpénztár

Államilag támogatott lakáscélú megtakarítási forma, amely kedvező kölcsönlehetőséget is magában foglal.

EBKM állami támogatással: 4,81-10,68%, állami támogatás nélküli: -0,83-0,01%, THM: 6,23%  1*.

MOST 50%-OS SZÁMLANYITÁSI KEDVEZMÉNY! (részletekért kattintson!)
 

A termék:

A maximálisan elérhető összeg az ún. „szerződéses összeg”, ami a teljes megtakarításból és hitelképesség esetén a felvehető lakáskölcsön összegéből áll. A teljes megtakarítás a saját betét befizetések, az erre járó állami támogatás és az ezekre kapott kamatok összege.
 

 

 

Szerződéses összeg


Hogyan működik?

A termék egy megtakarítási időszakból, egy kiutalási időszakból, és hitelfelvétel esetén a törlesztési időszakból áll.

 

 

 

 

 

A megtakarítási időszak az a betételhelyezési időszak, amikor a lakás-előtakarékoskodó minden naptári hónap 15. napjáig, a szerződésben meghatározott havi betét összeget befizeti (a díjtáblázatban meghatározott díjakon felül). A befizetett betétekre a lakástakarék kamatot ír jóvá, állami támogatást igényel, és annak a kamatait is jóváírja az ügyfél megtakarítási számláján. Ez a betételhelyezési időszak a kiutalási időszakig tart.

A kiutalási időszak az értékelési fordulónappal veszi kezdetét. A kiutalást elfogadó nyilatkozat megküldésével nyilatkozhat a lakás-előtakarékoskodó, vagy a cselekvőképes kedvezményezett  a megtakarítási és a lakáskölcsön igényről.  A lakáscélú felhasználás igazolása, illetve a hitelbírálat és a folyósítási feltételek teljesítését követő 15. napon történik meg a kifizetés, legkorábban a kiutalási időszakot követő 15. napon.

  1*az EBKM 20 000 Ft-os havi betételhelyezés alapján került meghatározásra, az egyes értékek a különböző futamidők alapján térnek el egymástól (futamidő 48-120 hónap). A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok alapján 1 millió Ft-ra és 5 éves futamidőre történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM módozati paraméterek alapján kalkulált konkrét mértékét az Üzletszabályzat tartalmazza.

Részletekért kattintson ide!


Az Aegon közleménye:

Számlanyitási díj részletekben történő megfizetése!

A számlanyitási díj részletekben történő megfizetését a csatolt „Kérelem számlanyitási díj részletekben történő megfizetésére” nyomtatványon igényelheti az ügyfél.

A részletfizetés keretében az ügyfél havonta, egyenlő részletekben fizeti meg a számlanyitási díjat.

A számlanyitási díj havi részlete egyenlő az Ajánlaton feltüntetett havi fizetendő összesen összegével, azaz vállalt havi betét (megtakarítás) + havi számlavezetési díj (150 Ft) + csekkes fizetés díja, ha van (200 Ft).

A havi részleteket minden naptári hónap 15. napjáig kell megfizetni, az első részlet a szerződés létrejöttekor esedékes.

Fontos, hogy a megtakarítási idő a teljes számlanyitási díj és az első teljes havi betétösszeg maradéktalan befizetését követően indul el!

2015.02.04.

Keresés