Jegyezz meg
[ Elfelejtett jelszó ]
 
 
Árfolyamok

Árfolyamok

1 CHF
302 HUF
1 EUR
332 HUF
1 USD
301 HUF
    Biztosítási szótár
    

Nyugdíjbiztosítás

Az állami gondoskodás háttérbe szorulásával Magyarországon is megnőtt a korszerű nyugdíjbiztosítási termékek iránti igény. Az általunk kínált termékek alkalmasak egyfelől az állami nyugellátás kiegészítésére, másfelől a biztosítás segítségével fedezhetők az időskori többletköltségek.

Így megteremthető a gondtalan, békés időskor anyagi bázisa.

A nyugdíjbiztosítások előnye és erőssége a rugalmasságukban rejlik: a nyugdíjkiegészítő járadék folyósításának nem kell feltétlenül egybe esnie az öregségi nyugdíjkorhatár elérésével. A szerződő szabadon választhat: kérheti akár az ötvenes éveinek elején is jövedelmének rendszeres kiegészítését, de dönthet úgy is, hogy csak idősebb korában teszi ezt meg.


Új! GAW5FG és GAW5FEG nyugdíjprogram adójóváírással

Milyen szolgáltatásokat nyújt a GAW5FG és a GAW5FEG nyugdíjprogram?

-  Nyugdíjjogosultság elérése esetén, és 10 év eltelte után történik a kifizetés.

-  40%-os rokkantság esetén a haláleseti szolgáltatást fizeti ki a GRAWE Életbiztosító, amennyiben a biztosítottnál megállapítanak rokkantsági járadékot.

-  Ha rokkantsági járadékra nem jogosult a 40%-ra rokkantott biztosított, akkor a GRAWE Életbiztosító a nyugdíjkorhatár elérésekor fizet.

-  A biztosított halála esetén a haláleseti kedvezményezett az aktuális biztosítási összeget és a nyereséget kapja adó- és illetékmentesen.

 Miért ajánljuk Önnek?

 Mert:

- Tőkegarantált
-  2,3 % garantált technikai kamatot nyújt (Ft-nál), euró esetében ez 1,1 %
-  A piacon egyedülálló ajánlat
-  Kiszámítható, garantált megtakarítási forma
-  Adójóváírást vehet igénybe a termék után


További információkért forduljon hozzánk és munkatársainkhoz bizalommal!

Tájékoztató anyagok a termékkel kapcsolatban:
- Feltételek Ft (GAW5FG)
- Feltételek Eur (GAW5FEG)
- Adózási tájékoztató


 

 

Elérés vagy halál esetében arányosan fizető vegyes életbiztosítás (GAW5FG)

• Vegyes életbiztosítás, amelyben halál esetén alacsonyabb a rizikóvállalás, mint a GAW3G terméknél, megélés esetén viszont magasabb lesz a kifizetett összeg. Az egészségi állapot (cukorbetegség, vérnyomás, esetleg szívbetegség, stb.) kisebb mértékben befolyásolja a biztosítás megkötését.
• A biztosítás a biztosítási összeg függvényében orvosi vizsgálat nélkül köthető meg minden 0-65 év közötti személyre, míg a 65-70 évesek részére csak orvosi vizsgálattal.
Maximális életkor lejáratkor 85 év.
• A biztosítás célja tőkefelhalmozás, nyugdíj kiegészítés. Kiváló megoldás azok számára, akik az egészségi állapotuk miatt nem tudnak más biztosítást kötni, továbbá azoknak, akik már több biztosítással is rendelkeznek, és fontos számukra a megélés esetén kínált magasabb összegű szolgáltatás.

Bővebben itt!


 

 

Keresés